Srbija je ugostila brojne svetske zvezde – ovo su samo neke od njih

Aktuelno, Srbija i region, Vesti, Zabava — By on March 8, 2015 11:46 am

 

Velike filmske i televizijske zvezde iz celog sveta snimale su tokom poslednjih nekoliko godina filmske koprodukcije u našoj zemlji. Od Monike Beluči, do Pirsa Brosnana, većini se boravak u Srbiji neobično dopao.

Ralf Fajns

Ralf Fajns, poznat je po filmovima “Engleski pacijent” i “Šindlerova lista” u Beogradu je snimao film “Koriolan”. Fajns se za ulogu pripremao trenirajući sa srpskim specijalcima, a za vreme boravka u Beogradu fotografi su ga uglavnom slikali na snimanju filma.

Džerald Batler

U filmu “Koriolan” glumio je i Džerald Batler, zvezda filma “300″. Džerald je u naš grad došao sa reputacijom velikog plejboja, tako da je često izlazio u gradske noćne klubove, što su iskoristili lokalni paparaci. Njegovu reputaciju zavodnika potvrdila je Martina Rajić devojka koja se slikala golišava za Plejboj i munjevito zaskočila Batlera.

Džon Kjuzak

Džon Kjuzak je u Srbiji snimao film “Gavran” o piscu Edgaru Alanu Pou. Bio je povučen, ali nekoliko puta viđen je na večerama u eksluzivnim beogradskim restoranima.

Pirs Brosnan

Pirs Brosnan slavan kao Džejms Bond i lik iz mjuzikla “Mamma mia”, tajno se provodio u Beogradu, za vreme snimanja filma “Novembarski čovek”.

“Snimali smo na samim ulicama Beograda, a ljudi su bili sjajni prema nama. Dobili smo dozvolu da snimamo u njihovim palatama i državnim zgradama. Mogli smo i da trčimo ulicama sa pištoljima i da aktiviramo eksplozije na ulicama, pa i da snimamo scene jurnjave kolima”, rekao je Brosnan kasnije o snimanju.

Olga Kirilenko

Olga Kirilenko je glumila u filmu “Novembarski čovek”, a pamtimo je po vrućim scenama sa našim glumcem Lazarom Ristovskim. Ona se slikala sa Lazom ispred gradske skupštine. Olga Kirilenko je međutim imala samo malu zamerku na Srbiju, a to je bila vrućina, s obzirom na to da se film snimao u julu.

Kevin Kostner

Kevin Kostner glumio je u filmu “Tri dana za ubistvo”. Bio je toliko opušten da ga je naš novinar sreo na stepenicama hotela “Jugoslavija” i proćaskao sa njim.

Džesika Lang

Oskarovka Džesika Lang, trenutno popularna zbog uloge u seriji “Američka horor priča” glumila je u filmu “Tereza Rakin” koji se snimao u Beogradu. Paparaci su je uslikali kako se šeta po setu za snimanje u Šimanovcima.

Gaj Pirs

Pirs, poznat po filmskim hitovima “Memento”, “Poverljivo iz L.A.” i “Katanac za bol” glumio je u naučnofantastičnom trileru “Lock out”. Boravio je u Šimanovcima, preko dana snimao u studijima, a preko noći bio u svom apartmanu. U intervjuu za “Blic”, Pirs je rekao da je “prilikom boravka u Beogradu dobio mišiće”.

Monika Beluči

Monika je u avgustu 2013. godine, pod padinama Tare, snimila nekoliko scena filma “Na mlečnom putu” Emira Kusturice u kojem glumi sa Slobodom Mićalović i Sergejem Trifunoviće.

Monika je nekoliko dana snimala film na Mokroj gori, da bi se posle toga snimanje nastavilo u Trebinju. Ovaj film još uvek nije snimljen do kraja. Snimanje je prekinuto pre nekoliko meseci zbog lošeg vremena, a očekuje se da će film biti dovršen ove godine.

(Blic)

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
caj-menta-nana
Kad se koji čaj pije

  Neki piju čaj samo kada su ozbiljno bolesni, ali greše. Pogledajte kada bi trebalo da popijete čaj od nane,...

Close