Novak: Jelena i ja želimo mir i privatnost na venčanju

Aktuelno, Srbija i region, Vesti, Zabava — By on July 1, 2014 5:24 pm

 

Pažnja javnosti koja se prethodnih sedmica podigla u domaćim medijima u vezi sa venčanjem Novaka Đokovića i Jelene Ristić nije po ukusu našeg najboljeg tenisera.

“Iskreno, razumem potrebe medija da izveštavaju o svim profesionalnim, pa i privatnim događajima javnih ličnosti, ali postoje trenuci koje, i pored toga, mi u koje su objektivi upereni, želimo maksimalno da zadržimo samo za sebe”, rekao  je Đoković za “Večernje novosti”.

Teniser je dodao da nije siguran koliko ljude zaista interesuje sve ono što se piše proteklih dana na temu svadbe: “Pretpostavljam da čitaoce opterećene dnevnim, ekonomskim i životnim problemima iskreno ne zanima sve ono što gotovo svakodnevno mediji pišu u vezi sa jednim tako običnim činom – venčanjem. Na stranu što najveći deo tih informacija uopšte nije bio tačan”.

Cilj mladenaca nije da se kriju, već nešto sasvim drugo.

“Jedino što želimo je da u miru i sreći proslavimo venčanje. Mirno, sa najbliskijim prijateljima sa kojima smo dugo u prošlosti delili i dobre i loše trenutke. Poštujem i neizmerno sam zahvalan svima koji me godinama bodre i navijaju za mene, koji su mi ulivali dodatnu snagu kroz čitavu karijeru. Nisam želeo da im uskratim priliku da vide kako otvoram novu stranicu života, ali smo izabrali način koji je za nas umeren i kulturan. Kao što sam ja uvek razumeo medije, verujem da će i oni razumeti moju i Jeleninu želju, da naše venčanje ostane intiman čin”, rekao je Novak.

Novak i Jelena u vezi su od 2006. godine. Prošle jeseni su se verili, a ovog proleća objavili da će u oktobru dobiti prvo dete.

(Blic)

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
suveniri
Pažnja: Ne kupujte ove suvenire!

  Sa putovanja se uglavnom vratimo makar sa jednim suvenirom. Međutim, te sitnice mogu da vam upropaste putovanje, neke čak...

Close