JAT snizio cene

Aktuelno, Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on December 1, 2009 12:51 pm
JAT Airways

JAT Airways

Srpski avioprevoznik “Jat Airways” najavio je da će od 1. decembra do 12. januara po promotivnoj ceni od 19 evra prodavati karte za letove za šengenske destinacije u jednom pravcu.

Po toj ceni karte će se prodavati za Amsterdam, Atinu, Berlin, Brisel, Kopenhagen, Dizeldorf, Frankfurt, Ljubljanu, Milano, Pariz, Rim, Solun, Stokholm, Štutgart, Trst, Beč i Cirih.

U cenu avio karata nije uračunata aerodromska taksa.

Mirjana Dragović iz JAT-a navodeći primer rekla je RTS-u da je cena povratne karte, na primer, do Frankfurta 38 evra, a aerodromska taksa 113 evra.

Odluka o viznoj liberalizaciji oborila je cene i “Lufthansinim” kartama, pa će putovanje avionima te kompanije do Rima, Venecije i Firence koštati 16 evra, do Minhena 21, Ciriha 28, Londona 51, a do Pariza 60 evra.

Proslavljeni vozač Formule 1 Niki Lauda, najavio je da će njegova kompanija “Fly Niki”, koja od 1. februara počinje letove Beograd Beč, za tu relaciju naplaćivati 29 evra.

EU juče je odlučila da od 19. decembra budu ukinute vize građanima Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Tags: , ,

Bez Komentara

    Ostavite komentar


    Read previous post:
    Parfemi inspirisani tarotom

    Modni duo D&G je još sredinom leta predstavio reklamnu kampanju za set parfema inspirisanih tarot kartama. Svojom karakterističnom odvažnošću ,...

    Close