Jat bi da proda svoju zgradu

Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on February 9, 2010 6:05 pm

JATSrpska aviokompanija “Jat Airways poslala je obaveštenje da prodaje svoju zgradu na adrese nekih od najuspešnijih banaka i preduzeća u zemlji.

Površina ovog poslovnog prostora iznosi 8.590,48 kvadratnih metara, a svi zainteresovani kupci mogu da kontaktiraju nadležne službe Jat Airwaysa.

Kako javlja B92, generalni direktor Jat Airwaysa Srđan Radovanović je ocenio da će transparentnom prodajom viška imovine koja se ne koristi u punoj meri biti ubrzano sprovođenje najavljenih reformskih mera, kao i rekonstrukcija i modernizacija srpske državne aviokompanije.

Rukovodstvo “Jat Airways” će se nakon prodaje zgrade preseliti u prostorije koje nacionalni avioprevoznik poseduje na Aerodromu “Nikola Tesla” gde će biti bliže zaposlenima, ali i korisnicima svojih usluga.

Novcem od prodaje kompanija planira da zakupi dva boinga 737-700, i da kupi potrebne delove za avione koji trenutno nisu u funkciji.

Tags: , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Knjiga ” Koliba”

Šestogodišnja Misi, najmlađa kći Mekenzija Alena, oteta je za vreme porodičnog letovanja, a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni...

Close