Građani Srbije dočekali Novu godinu uz vatromet i muziku

Aktuelno, Najsvežije vesti, Vesti — By on January 1, 2011 10:56 am

Nova Godina Novi SadGrađani Srbije i njihovi gosti dočekali su Novu 2011. godinu uz vatromet i muziku na gradskim trgovima, po veoma hladnom vremenu.

Većina građana Srbije je novu godinu dočekala u svojim domovima, restoranima i klubovima, a deo njih je početak nove decenije slavio na gradskim trgovima, uz kuvano vino i rakiju i muziku srpskih bendova.

Beograđani i gosti prestonice, mahom iz regiona, Novu 2011. godinu su dočekali organizovano ispred Doma Narodne skupštine, uz muziku grupe “Bajaga i instruktori”, vatromet i poruke uspešnih sportista. Masovni dočeci organizovani su i u Beogradskoj Areni i Sava centru.

Doček Nove godine organizovan je na trgovima u najvećim gradovima Srbije, ali su u većini njih zbog manjka novca građane zabavljali samo lokalni muzičari.

Novu godinu u Beogradu je, prema podacima Turističke organizacije grada dočekalo izmedju 10.000 i 15.000 stranih gostiju.

Gradska vlast Novog Sada je i ove godine ogranizovala tradicionalni doček na Trgu Slobode, gde je 10.000 Novosađana zabavljala beogradska rok grupa Van Gog, kao i nekoliko bendova iz tog grada.

Dragi čitaoci, Tatypolitan Vam želi srećnu i uspešnu 2011. godinu!

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kuvano vino sa konjakom

Potrebno: 1 l crvenog vina 4 štapića cimeta korica narandže 4 kašike šećera 2 štapića kardamona 5 klinčića trećina šoljice...

Close