Ceca će pevati besplatno pred Skupštinom

Aktuelno, Muzika, Srbija i region, Vesti, Zabava — By on December 26, 2013 11:47 am

 

Ceca neće uzeti honorar za nastup u najluđoj noći, jer kako kaže “to je poklon Beograđanima”, pišu domaći mediji.

Nakon informacije da će Svetlana Ceca Ražnatović pevati na dočeku Nove godine ispred Skupštine, mnogi su prokomentarisali da to i neće biti tako skroman doček kako je najavljivalo Privremeno veće grada Beograda.

Ipak, Ceca je izjavila da za ovaj nastup neće uzeti honorar, jer je svesna teške finansijske situacije u Srbiji. “Ovo je koncert iz ljubavi”, rekla je pevačica za “Blic”.

Ceca nije mogla da otkrije sve detalje najluđe noći, ali je najavila pravi spektakl. “Presrećna sam što ću pevati tada. Očekujemo ne samo Beograđane, već i ljude iz okoline”, izjavila je Ceca.

Privremeno veće je nekoliko dana radilo na tome da pronađe izvođače koji će pevati besplatno na dočeku. Troškovi novogodišnjeg spektakla još uvek nisu precizirani, ali predsednik Privremenog veća Siniša Mali kaže da će svakako biti bar pet puta manji nego prošle godine.

“Pokušavamo da organizujemo doček na najskromniji način, zbog teške finansijske situacije, ali dolazi mnogo turista, biće mnogo ljudi na ulicama, jer je najavljeno lepo vreme”, rekao je Mali.

Pored Svetlaninog nastupa, najavljenen je i nastup Nataše Bekvalac, Nikole Rokvića i Kikija Lesandrića.

Ceca je Beograđanima besplatno pevala i 2007. godine na dočeku pravoslavne Nove godine, a muzičare je platila iz svog džepa.

Tada je ispred Narodne skupštine slušalo 100.000 ljudi.

(Mondo)

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Knjiga bozic_u_kapkejk_kafeu-dzeni_kolgan_v
Knjiga “Božić u Kapkejk kafeu”

  Pridružite se Isi, Ostinu, Perl i Kerolajn dok pripremaju poseban Božić. Isi Rendal, ponosna vlasnica Kapkejk kafea, zaljubljena je...

Close