Beograđanka na lotou osvojila 2 miliona evra

Aktuelno, Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on September 1, 2011 9:36 am

Loto listićNova loto milionerka je tridesetogodišnja Beograđanka, koja je pre dva dana osvojila sedmicu u iznosu od 206.741.880 dinara. Da je postala bogatija za dva miliona evra, saznala je tek juče, jer izvlačenje nije gledala.

Njenoj sreći nije bilo kraja, a kako kaže za “Blic”, sad se oseća “kao da je pobedila život”, jer će dobitkom zaokružiti sve važne stvari u životu – ima porodicu, decu i više ne mora da razmišlja o finansijama.

“Igrala sam kombinaciju, koju inače nikad ne igram. Uvek popunjavam listiće s datumima rođendana ljudi koji su mi bitni, ali sad sam samo popunila listić bez razmišljanja, nasumično. Sin i ja smo gledali izvučene brojeve na teletekstu i nismo mogli da verujemo: broj po broj i svi su bili naši. Proverili smo nekoliko puta, a onda smo se samo gledali i ćutali neko vreme. Zatim sam probudila muža, a ni on nije mogao da veruje. Jedino je rekao da je sad siguran da se dobro oženio”, priča uzbuđeno srećna dobitnica.

(Blic)

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
EP: Odličan start srpskih košarkaša

Košarkaška reprezentacija Srbije je pobedom nad Italijom rezultatom 80:68 otpočela sa nastupima na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. Za ovakav ishod...

Close