Ženski parfemi – Marc Jacobs: Daisy Petite Flowers On The Go!

Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on March 3, 2012 3:18 pm

 

U susret proleću Marc Jacobs predstavlja novu kolekciju parfema pod imenom Petite Flower On The Go koja će se na tržištu naći od aprila 2012.

Kolekcija će ponuditi nove bočice popularnih mirisa Daisy i Daisy Eau so Fresh u količini od po 20 ml svaka. Bočice su kreirane u obliku ljupkih cvetova u beloj i svetlo ružičastoj boji.

Daisy je miris koji je 2007. godine započeo cvetnu kolekciju ove kuće, nadovezujući za sobom limitirane edicije dostupne u različitim bojama bočica. Njegova kompozicija pruža sveže i veoma ženstvene arome, i posvećena je ženama koje se ističu jednostavnošću i sofisticiranošću. Daisy Eau So Fresh je lansiran 2011. godine i namenjen je mlađim damicama. Njegova kompozicija poklanja lagane i poletne note, inspirisane predhodnicama.

Ove bočice namenjene su nošenju na putovanja ili u torbici, za dnevne potrebe. Telo bočice kreirano je od stakla i u obliku je malene staklene loptice dok su oko njega postavljene latice od plastike koje ova izdanja čine ljupkim i prolećnim.

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Horoskop
Horoskop za mart 2012. godine

  OVAN Nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da primenite stečeno iskustvo na nove poslovne mogućnosti. Nema potrebe...

Close