Mršavljenje na visokim potpeticama

Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on March 18, 2012 5:27 pm

 

Želite skinuti tih nekoliko kilograma viška, a nijedna dijeta dosad nije urodila plodom? Možda je za vas spas u posebnim štiklama koje sledeće godine dolaze na tržište. Naime, hodanje na ovim potpeticama u budućnosti garantuje konfekcijski broj manje!

Model Antelope, trendi i koristan, pokazao se vrlo efikasan u borbi s masnim naslagama. Prva istraživanja pokazala su da samo mesec dana nošenja ovih cipela  smanjuje jedan konfekcijski broj. U čemu je tajna? Tajna je u konkavnoj potpetici i mehanizmu sa oprugom u peti koji blago destabilizuje centar ravnoteže osobe koja cipele nosi.

Antelope cipele

Antelope cipele

Za čaroban učinak zbog kojeg će ove cipele postati omiljeni komad u ormaru svake žene zaslužan je poseban dizajn zbog kojeg se pri hodanju u njima telo kreće kao da hoda po pesku. Mišići nogu, stomaka i stražnjice rade pojačano da bi održali telo u stabilnom položaju, pa se troši više kalorija.

Dok standardne štikle, hteli mi to priznati ili ne, loše deluju na našu kičmu, ovaj model je jača, pa rasterećuje kolena i zglobove od napora zbog pogrešnog držanja.

S toliko posebnih pozitivnih karakteristika Antelope bi se mogle rasprodati u rekordnom roku.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ljubičasta boja u spavaćoj sobi
Ljubičasto i sivo za one koji su željni promene u domu

  Životni prostor moguće je oplemeniti i bez eksperimenata. Dovoljno je nekoliko detalja pa da sve izgleda mnogo drugačije. ORNAMENTI:...

Close