Morska so čisti pore

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on March 28, 2020 7:15 pm

 

Morska so masazaPod uticajem različitih štetnih faktora iz okruženja, kao i onih iz organizma, koža je prepuna toksina. Ukoliko želite na jednostavan način da intenzivnije pospešite njihovo izlučivanje, primenite piling sa morskom solju.

Izmešajte dve šake morske soli sa dve kašičice maslinovog ulja, pa time nežno istrljajte telo od glave do pete. Sa kože će se skinuti sve odumrle ćelije i očistiti pore, posle čega će telo moći slobodno da diše i upija hranljive sastojke koji se na njega stave.

Takođe je izuzetno delotvorno i opuštanje u kadi sa morskom solju. U vodu za kupanje dodajte oko 500 mg morske soli, a zatim u tako spremljenoj kupki provedite 20 minuta. Koža će biti više nego zahvalna zbog učinjenog, jer beli kristali soli izvlače suvišnu vodu iz vezivnog tkiva a otvaraju put za ulazak mineralnih materija i drugih važnih elemenata u tragovima. Nakon ovakvog tretmana koža postaje elastična, sjajna i zategnuta.

 

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Testenina sa spanacem
Testenina sa spanaćem

  Potrebno: 1/2 paketa testenine 150 gr spanaća 50 ml maslinovog ulja malo sušenog paradajza so bosiljak po ukusu biber po...

Close