Osvežavajući tonik iz frižidera

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on August 8, 2014 11:15 am

 

Kada krenete na letovanje, vaš neseser je prepun kozmetičkih preparata kojih, ni najboljom selekcijom, ne možete da se odreknete? Ako je vaš odgovor na ovo pitanje potvrdan, onda ćemo vam bar malo olakšati savetom o toniku posle sunčanja koji možete sami da napravite na moru.

Sunce isušuje i kožu i kosu, ali je zato tu krastavac da ih vrati u život. Dovoljno je da jedan isečete na kockice, prelijete ga decilitrom mineralne, negazirane vode i ostavite da tako odstoji sat vremena.

Posle toga, uzmite čistu staklenu bočicu sa sprej zatvaračem i u nju sipajte proceđenu tečnost, koju ćete držati u frižideru. Svakog dana posle sunčanja, nakon što se istuširate, isprskajte telo prirodnim tonikom, koji će umiriti crvenilo kože, nahraniti je i zaštititi.

Dobijena količina je dovoljna za tri dana, ali, na sreću, krastavac je veoma dostupan, tako da novu “seriju” ovog preparata možete da napravite u svakom trenutku.

(Večernje novosti)

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Krompir sa spanacem i tunjevinom
Krompir sa spanaćem i tunjevinom

  Potrebno: 4 krompira 200 gr spanaća 1 konzerva tunjevine u komadima so mešavina suvih začina 100 gr pavlake Priprema:...

Close