Max Factor CC krema

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on June 15, 2013 5:30 pm

 

Max Factor CC krema nijansePredstavljamo vam originalnu CC kremu od Max Factora. CC krema, odnosno colour correcting cream – je inteligentni mejkap sa više funkcija, must have u svakom neseseru, kod svake dame koja želi da zadrži predivnu, besprekornu pokrivenost i hidriranu kožu glatkog izgleda.

Prekriva kao puder, a deluje kao BB krema. Inače je favorit međe internacionalnim Max Factorovim vizažistima, i jednom kada je upotrebite, pitaćete se kako ste do sada živeli bez nje.

  • Lagana formula daje prirodnu pokrivenost i besprekorni finiš
  • Intenzivna je u pokrivanju nesavršenosti na koži
  • Formula sa glicerinom hidrira kožu i daje osećaj hidratacije
  • Ukombinovana sa sastojcima za negu kože i pigmentima daje koži blistavi i negovani izgled
  • Dostupna je u 3 nijanse

Sa CC kremom, brzo nanošnje je najbolje. Ne morate se više nervirati oko uklapanja i upijanja, pošto se formula brzo i jednostavno nanosti na kožu.

Sipajte malu količinu ove kreme na vrhove prstiju i nežno protrljajte kako bi ste zagrejali ovaj proizvod, zarad još bržeg i lakšeg nanošenja. Počnite sa predelom ispod očiju i oko nosa, nanesite malim kružnim pokretima i razmazujte prema liniji kose. Ako vam je potrebna ekstra pokrivenost, nanestite dodatni sloj kreme, gde god da je potrebno.

Krema ima zaštitni faktor SPF10.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
problem sa autom
Automobili sa sistemom za hitno pozivanje pomoći

  Evropska komisija je odlučila da će od jeseni 2015. godine obavezan deo opreme novih automobila biti automatski sistem za...

Close