Gvinet Paltrou otkriva tri glavna trika za lepotu

Aktuelno, Moda i lepota, Šminka, frizura i telo — By on September 26, 2013 10:11 am

 

Gvinet PaltrouMoramo priznati da poznata glumica Gvinet Paltrou izgleda sjajno u svojoj 40. godini! Ona se i trudi da uvek izgleda lepo i sveže.

Gvinet je bila nesebična i sa damama podelila tri glavna kozmetička trika:

 1. Piling

Njeno prvo pravilo nege jesu redovni piling tretmani, nakon kojih sledi intenzivna hidratacija kože lica. Ako ste navikli da radite piling jednom nedeljno, promenite tu praksu! Gvinet tvrdi da je neophodan piling čak četiri puta nedeljno.

“Nije važno da li ćete se odlučiti za hemijsko uklanjanje gornjeg sloja kože ili za mehanički piling”, tvrdi popularna glumica. Bilo koja vrsta eksfolijacije je dobra, važno je samo da bez nje nema ni dobre hidratacije.

2. Hranljiva nega

Drugi faktor zdravog i svežeg izgleda je i više nego jednostavna – ulje za kožu (a može da posluži čak i ono jestivo).

“Kada mnogo letim, moram se dodatno potruditi oko svoje kože i u tim situacijama pribegavam različitim metodama koje mi se tada nađu pri ruci. Pomoći će i umivanje sa tolpom vodom i nanošenje organskog ulja. Jednom prilikom upotrebila sam maslinovo ulje koje se koristi za jelo”, kaže Gvinet.

3. Vežbanje!

Teško da bilo kakvi preparati mogu da pomognu ako se fizički ne aktivirate. Vežbanje je jedan od ključnih faktora u održavanju zdravog izgleda kože.

“Mnogo vežbam i to mi pomaže da održavam mladalačku svežinu na licu, jer vežbe pojačavaju brzinu krvotoka ali su takođe i sjajni saveznici u borbi protiv stresa. Vrlo je važno da izbacite stres iz organizma jer se na kraju dana on uvek pokaže na vašem licu”, dodala je Gvinet.

Poslušajte i vi ove savete, verujemo da će rezultati biti vidljivi već nakon prvog puta.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ričard Gir i Keri
Razvodi se Ričard Gir

  Poznati glumac Ričard Gir i njegova supruga Keri Louel rastali su se i nameravaju da se razvedu. Njih dvoje...

Close