H&M otvara prvu radnju u Srbiji

Aktuelno, Moda i lepota, Srbija i region, Vesti — By on January 10, 2013 11:51 am

 

H&M, jedna od najvećih svetskih modnih trgovina, otvoriće prvu prodavnicu u Srbiji u drugoj polovini godine u tržnom centru Delta siti u Beogradu.

Kompanije H&M i Delta Real Estate potpisale su Ugovor o zakupu, o otvaranju prve H&M radnje u Srbiji.

H&M je poznat po tome što nudi garderobu po pristupačnim cenama, a trenutno ima 2.700 radnji na 48 tržišta.

“Radujemo se otvaranju prve H&M radnje u Beogradu. Uzbuđeni smo što ćemo od jeseni 2013. kupcima u Srbiji moći da ponudimo modu i kvalitet po najpristupačnijim cenama”, rekao je Karl Johan Person, izvršni direktor u kompaniji H&M.

“Veoma smo zadovoljni sto je ostvarena saradnja sapoznatim svetskim brendom H&M i što će svoju prvu radnju u Srbiji otvoriti u šoping-molu Delta City. H&M pridaje veliki značaj svakoj prvoj radnji u novoj zemlji i čast nam je da su prepoznali Delta Real Estate kao partnera koji u potpunosti ispunjava njihove standarde. To potvrđuje i podatak da na srpsko tržište H&M ulazi direktno, a ne putem franšize. Prema planu, prva H&M radnja biće otvorena u drugoj polovini ove godine. Sigurni smo da će prisustvo ovog svetskog brenda promeniti maloprodajnu strukturuu Srbiji i pozicionirati Beograd kao primarnu šoping destinaciju ne samo za lokalno tržište već i za posetioce iz čitavog regiona”, izjavio je Vojislav Glavinić, potpredsednik Delta Holdinga za Real Estate grupu.

Pored Srbije, H&M će ove godine ući i na tržišta Čilea, Estonije i Litvanije, kao i Indonezije putem franšize.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
dijeta
Savršen recept: Vežbajte 30 sekundi i imaćete idealnu liniju

  Dok se tragovi praznika već osećaju na struku i kukovima, mnogi razmišljaju o rigoroznim dijetama, naučnici nude revolucionarno rešenje....

Close