Nova kolekcija Nikolasa Geskijera

Aktuelno, Moda i lepota, Modne novosti i trendovi — By on September 24, 2015 8:12 pm

 

Ne postolji bolje mesto od Louis Vuitton porodične vila u Asnieresu, za izlaganje najnovije kolekcije Nikolasa Geskijera. 

Sa istorijskom postavkom za neverovatno savremene siluete, ova simbolična i luksuzna francuska vila je idealni prostor za moderno snimanje. Prošlost, sadašnjost i budućnost Louis Vuitton brenda spojile su se pod ovim krovom, a to je uspeo da uvidi Nikolas Geskijer i predstavi uz pomoć nove Louis Vuitton kolekcije.

Predivne manekenke, Lorel, Rijan, Ameli i Mai Mej su pozirale pred objektivom Patrika Demaršeliea, u bujnoj bašti ove vile, ili ispred Art Nouveau prozora dnevne sobe. Žan Mišel Bertin kreirao je postavku za ovu kampanju, dok je stilista bila Mari-Ameli Sove.

 

 

kolekcija1 kolekcija2 kolekcija3 kolekcija4 kolekcija5 kolekcija6 kolekcija7

Ameli možemo videti kako nosi vezenu majicu sa kožnom suknjom na jednoj slici, dok na drugoj pozira u pripijenoj vezenoj haljini sa šljokicama.

Lorel nam je predstavila tri izleda – prvi je kožna jakna preko vezenog mikro topa sa kožnom suknjom, drugi pletena bluza sa kožnom suknjom i treći kožna jakna sa kožnom suknjom.

Rijan je nosila vezeni top sa kožnim pantalonama, dok je na drugoj slici predstavila kaput sa Twist torbom i kožnim gležnjačama.

Mai Mej prikazala nam je kožnu jaknu sa vunenim pantalonama.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
bicikl
Bicikl možete čuvati na zidu

  Odlaganje bicikla ume da bude komlikovana stvar, pogotovo ako živite u stambenoj zgradi koja nema podrum. Čak i ukoliko...

Close