Žene spakuju duplo više…

Lifestyle, Putovanja — By on July 15, 2011 7:12 pm

Zatvaranje koferaVećina žena, kada se pakuje za odlazak na letovanje, u kofer ubacuje i stvari koje joj i nisu neophodne, ali pod izgovorom “neka se nađe”. Jer, šta ako jedne večeri za izlazak osmislimo “ubistvenu” odevnu kombinaciju, a shvatimo da bi u njoj glavnu ulogu igrala baš jedna majica koju nismo poneli?

Za nekoga bi to, možda, bio razlog da mu celo veče bude upropašćeno. Stoga se ništa ne prepušta slučaju, odnosno u kofer se trpaju stvari za “svaki slučaj”.

Zahvaljujući istraživanju sprovedenom na britanskom sajtu gocompare.com i na uzorku od 2.000 žena, izračunat je i broj odevnih komada koji sa nama prevale kilometre bez ikakve potrebe.

Naime, prosečno žena ponese oko 60 komada za “svaki slučaj”, i to za odmor u trajanju od sedam dana, iako je izračunato da su joj za taj period dovoljna 34 komada odeće, u šta je ubrojan i donji veš, pišu “Novosti”.

Žene nose čak 19 majica (od toga na odmoru obuku samo 10), kao i 16 donjih delova odeće, što podrazumeva pantalone, šortseve, suknje (obuku samo polovinu). A to nije sve – gotovo polovina žena na letovanju kupi sebi još jedan komad odeće!

Naravno da ovaj podatak, da njihove partnerke neće obući gotovo polovinu odeće koju su spakovale za odmor, nije iznenadio muškarce. Često upravo oni povuku najveći deo tog tereta i još tokom pakovanja, dok one pokušavaju da zatvore svoje kofere i putne torbe (čak njih 65 odsto ima problema da zatvori prtljag), sugerišu im da su preterale.

(Mondo)

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Novi album Selin Dion u novembru

Poznata kanadska pevačica Selin Dion će 21. novembra izdati novi studijski album na engleskom jeziku koji trenutno snima u Las...

Close