Grčka zbog duga prodaje svoje najlepše plaže

Aktuelno, Lifestyle, Putovanja — By on July 15, 2014 7:50 pm

 

Grčka agencija za privatizaciju objavila je da prodaje 110 najboljih plaža u toj zemlji, u cilju “razvoja”. Plaže na Santoriniju, Halkidikiju, Skijatosu i drugim turističkim centrima zapravo će biti u posedu novih vlasnika u narednih 50 godina.

Tako će na prodaju biti jedna od najlepših, peščanih plaža na Skijatosu. Na prodaju je i plaža Zamak. Ova mirna plaža omiljena je među turistima. Jedna je od retkih na kojoj ima mnogo drveća i prirodnog hlada, i pravi je mali raj.

Idealna za decu i porodice, Kamari plaža na Santoriniju smeštena je u uvalu i na njoj se nalazi mali bar koji je, takođe, na prodaju.

Prelepa plaža Mirtos nalazi se u Kefaloniji u dnu dve planine. Beli pesak i tirkizno more decenijama privlače turiste. Jedna od najlepših plaža na svetu, Porto Katsiki u Lefkadi, je takođe na prodaju.

Inače, prema pisanju grčkih medija, vlast u toj zemlji odlučila se na ovakav korak kako bi došla do novca kojim bi se smanjio dug Grčke prema stranim poveriocima.

(Telegraf)

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Novak i Jelena
Jelena i Novak: Fenomenalno nam je u braku

  Najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji se prošle nedelje na Svetom Stefanu venčao sa Jelenom Ristić, otkrio je da...

Close