Airberlin ukida liniju Beč – Beograd

Lifestyle, Putovanja — By on December 4, 2012 11:38 am

 

Druga najveća nemačka avio kompanija Airberlin će sredinom 2013. godine, u okviru strateškog revidiranja mreže vazdušnih linija, ukinuti letove iz Beča za Beograd.

“Naš cilj je jasan – da u 2013. vratimo Airberlin u zonu profitabilnosti”, objavio je Volfgang Prok-Shauer, direktor za strategiju i planiranje mreže letova nemačkog avioprevoznika.

Kako se precizira u informaciji, “Airberlin unapređuje svoj servis prema Istočnoj Evropi iz svoje centrale u glavnom gradu Nemačke” i kao rezultat toga “servis iz Beča prema Sofiji, Bukureštu i Beogradu više neće biti u ponudi kao stalni letovi iz glavnog grada Austrije, već će uglavnom biti prebačeni na Berlin”.

Kompanija će, navode se dalje, imati letove iz Berlina prema devet destinacija u Istočnoj Evropi i to prema Varšavi, Krakovu, Gdanjsku, Moskvi, Sankt Petersburgu, Kaliningradu, Budimpešti, Sofiji i Bukureštu, dok uvođenje rute Berlin -Beograd nije u planu.

Airberlin sada ima 12 letova nedeljno za Beograd.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
haljina floral print 7
Vodič kroz printove za jesen/zimu 2012

  Od ženstvenih cvetnih dezena do psihodeličnih nijansi iz 60-ih godina, printovi predstavljaju modni hit za sezonu jesen/zima 2012. Abstraktni...

Close