Petoro mladih umrlo zagrljeno u jednoj kabini toaleta u “Kontrastu”

Aktuelno, Srbija i region, Vesti — By on April 3, 2012 12:57 pm

 

Tela Tamare Miladinović (25), Marine Aničić (25), Zorana Ignjatovića (24), Marka Pavlovića (29) i Milene Dalmacija (28) našli smo u jednoj kabini u toaletu gde su pokušali da se sakriju od požara. Praktično su bili zagrljeni, tako su umrli, kaže za “Blic” jedan od inspektora koji je među prvima ušao u novosadsku diskoteku “Kontrast” čim su vatrogasci ugasili požar.

- Vatra ih praktično nije ni dotakla. Čak su delovali mirno, kao da spavaju – kaže naš sagovornik, napominjući da su mladi preminuli od udisanja dima.

U toaletu pronađeno je telo Zorana Ignjatovića, inžinjera elektrotehnike. Zoran, rodom iz Gacka, je živeo i radio u Beogradu, ali je svaki vikend dolazio u Novi Sad kako bi se viđao sa društvom sa studija.

- Dolazio je kad god je mogao. Voleo je da izlazi, bio je veseo momak i pun duha. Često smo izlazili u Kontrast zajedno. Ne mogu da verujem da ga nema – kroz suze priča Zoranova prijateljica.

Njegova rođena sestra Zorica, koja živi u Novom Sadu, juče nije bila u stanju da priča. U stanu u kom je živela juče se sa tugom očekivao dolazak njihovih roditelja, koji su krenuli za Novi Sad kako bi preuzeli sinovljevo telo.

Požar u Kontrastu izbio je nešto posle dva časa ujutro. S obzirom na to da se stepenište koje vodi na sprat lokala nalazi upravo uz binu ispod koje je izbio požar, plamen je ubrzo presekao put gostima koji su se nalazili na spratu.
- Bilo je užasno! Ljudi su se gurali, vrištali, skakali sa sprata da bi došli do izlaza… – potreseno priča Lazar Ćupuna, očevidac tragedije.

Kako kaže, zavladala je panika u kojoj su svi pojurili ka izlazu.
- Pobegli smo prema kolima, i usput se ugušili od dima koji je bio toliko jak da nas je pratio čak do naredne ulice. Užasno je bilo, užasno – priča Kristijan Vujinović, Novosađanin koji je čistom srećom izbegao tragediju.

 

(Blic)

 

Tags: , , , , , , ,

Bez Komentara

  Ostavite komentar


  Read previous post:
  Horoskop
  Horoskop za april 2012. godine

    OVAN Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da...

  Close