VIP Veliki Brat: Završeno polufinale, ispalo 5 ukućana (video)

Psssttt....Trač, Zabava — By on February 27, 2010 8:11 pm

VIP Veliki BratSerijal VIP Velikog Brata se privodi kraju. U petak veče organizovano je polufinale. Pet ukućana je napustilo kuću.

Prvi je ispao Bora Drljača. Iako je u prvi mah Bora mislio da se voditelj šali sa njim kada mu je saopštio da ima samo trideset sekundi ( ” ja ne mogu ni da ustanem za 30 sekundi”) da napusti Kuću ubrzo se oglasio i sam Veliki Brat.

Posle Bore kuću je napustila i Divna Karleuša. Nakon divne izbačena je i Ena Popov, koja je objasnila zašto ne odgovara na simpatije koje su prema njoj gajili u kući. Posle Ene, kuću je napustio i Mladen. On je rekao da je zaljubljen i da će svašta biti kada je Anabela u pitanju. Njemu ne smeta što je ona starija i ima dvoje dece.

Poslednji polufinalista koji je izbačen je Alden. Aldenov favorit za pobedu je Lepa Lukić, a ne Ena kako su svi mislili. Njega napolju čeka “jedina, prava” devojka.

Najemotivniji trenutak večeri ipak nisu bile suze ukućana na rastanku, već poklon Lepog Brata za Lepu Lukić. Ona se tokom zadatka u čuvanju bebe jako vezala za lutku Milicu, pa je od Velikog Brata zatražila da joj se “smiluje” i pokloni joj je na kraju serijala.

Veliki Brat je obećanje ispunio i Lepa će dobiti Milicu. Lepa je plakala od sreće: ” Joj Brate, ovo mi je najveća nagrada u karijeri”. Vesele novosti je podelila i sa ostalim ukućanima i sve ih rasplakala.

Polufinalno veče je završeno. U Kući je ostalo šest superfinalista – Boki, Milan, Ervin, Era, Lepa i Anabela. Pobednik VIP Velikog Brata će biti poznat večeras.

Pogledajte odlomak sa polufinalne večeri VIP Velikog Brata:

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Lovely kolekcija parfema

Poznata holivudska glumica Sara Džesika Parker, koja je u međuvremenu postala i dizajner odeće, svoj neverovatan uspeh dostigla je i...

Close