VIP Veliki Brat: Balkan Song Contest je završen (video)

Psssttt....Trač, Zabava — By on February 26, 2010 7:38 pm

VIP Veliki BratU četvrtak veče ukućani VIP Velikog Brata završili su vrlo zanimljiv zadatak. Oni su nastupili u grupama na Balkan Song Contest-u. Publika i žiri iz sve četiri zemlje su glasali po evrovizijskom sistemu.

Na pozornici ispred kuće prvi su nastupili Ena, Milan i Alden. Oni su izvodili pesmu Nataše Bekvalac “300 stepeni”. Druga pesma koju su izvodili bila je “Pokušaj” sa kojom se BiH predstavila na Evroviziji.

Anabela i Mladen su nastupili pesmom “Ti i ja” grupe Flamingosi. Koreografija je pratila pesmu. Druga pesma koju su izveli bila je “Ljubavi”. Romantična pesma, ali poljupca nije bilo.

Divna, Era i Bora, iako su imali najviše problema u pripremanju pesme “Žaklina traži sponzora” na bini su izgledali složno, i imali su “rap look”, kao što je i Maca primetio kada ih je nazvao ” kids from the block”. Druga numera u njihovom izvođenju bila je “Suada” grupe Plavi orkestar.

Lepa, Ervin i Boki nakon dosta problema i prepiranja oko pesme “Hajde da se volimo” , na bini je sve izgledalo skladno. Odeveni kao Škoti, bili su interesantni. Boki najviše, imao je i najkraću suknju! Druga kompozicija u njihovom izvođenju bila je pesma Jelene Karleuše “Insomnia”. Ovaj nastup su svi željno iščekivali, i sve je proteklo i više nego interesantno.

I na kraju glasanje. Glasali su BiH, Makedonija, Crna Gora i Srbija. Dobili smo i pobednike Balkan Song Contest-a! Izvođači sa najviše glasova bili su Lepa, Ervin i Boki. Pa, čestitamo!

Pogledajte pobedničku pesmu:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Izbegavajte da lekove pijete sa sokovima!

Čaša soka od narandže ili grejpfruta može biti izvor vitamima C, ako na primer sok pijete ujutru. Međutim, nemojte da...

Close