VIP Veliki Brat: A zašto smo mi ukućani VIP VB?

Psssttt....Trač, Zabava — By on February 24, 2010 7:09 pm

Ostalo je još tri dana do završetka VIP Velikog Brata, i neko će iz kuće otići bogatiji za 50.00 evra. Ukućani su u svom druženju koje se bliži kraju, kao temu za razgovor imali i kako su odlučili da uđu u kuću i zbog koga.

Tako je Divna izjavila da je bila oduševljena što će u kuću da uđu Bora i Era. A onda je dodala ” Da sam znala šta me od njih čeka nikada ne bih ušla”, smejala se Divna, i rekla kako su je ćerka, stilisti i producenti prevarili da uđe u kuću.

Mladena je majka nagovarala da ne uđe u kuću, tamo će biti i pevač Era, a Mladen je rekao da je Era već bio u VB, i da je bilo ok.

Čini se da je Era-vragolan, svima “zabiberio” život u kući.

Boki i Mladen

Boki i Mladen

Boki 13 je ispričao da je u Kuću ušao iz inata. Na Boru je u karantinu reagovao pozitivno,jer je Bora, kako kaže gospodin čovek, a ne “kao ova seljačina” pokazavši na Eru.

Tako su ukućani prepričavali svoje priče o razlozima ulaska u kuću VIP Velikog Brata. Neko je pričao, neko je slušao, a svakako je bilo zanimljivo čuti njihove komentare.

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Seki Aleksić pozlilo na nastupu

Poznatoj pevačici Seki Aleksić je pozlilo u pauzi koncerta u Nemačkoj. Ona je u poslednjih mesec dana smršala, i nalazi...

Close