VIP Veliki Brat je završen-Pobednik je Milan! (video)

Psssttt....Trač, Zabava — By on February 28, 2010 8:42 pm

VIP Veliki BratČetvrta sezona VIP Velikog Brata je završena. Ovo je bio najgledaniji VIP serijal Velikog Brata ikada. Ukućani su četiri nedelje bili bogati, siromašni, zaljubljeni, posvađani, na ledu, i sve to publika je pratila sa velikim interesovanjem.

Era Ojdanić je prvi izbačen u finalu. Voditelj Maca ga je bukvalno izvukao napolje.

Sledeći finalista koji je napustio kuću bio je Ervin. Rekao je da mu je najviše falila njegova Marija, najteže palo pevanje u zadacima, a sa svima u Kući se lepo složio.

Treći finalista koji je izašao bila je Lepa Lukić. Rekla je da joj nije bilo teško ni da bude sluškinja, ni da kuva, ali nije htela da otkrije da li će prijateljstvo sa Ojdanićem nastaviti ili ne. Za Bokija, uprkos pitanju “gde spava mlada”, Lepa je imala samo reči hvale i sve najbolje. Izjavila je da se jako vezala i za lutku Milicu, koju dobija na poklon od Velikog Brata.

Četvrti izbačeni finalista bio je Boki 13. On je ozjavio: “Ovakvo iskustvo nisam mislio da ću ikada doživeti. Publika je možda mogla da vidi ko je stvarno Boki13, bio sam zabavan. Ništa ne bih promenio, ni u Velikom Bratu ni u svom životu. Za mene, ovo je pobeda”.

Poslednji finalista koji je ispao bila je Anabela, koja se u suzama izljubila sa ćerkama Lunom i Ninom, ali i Mladenom.

To je značilo da je Milan-Švaba pobednik! Pobednik je bio u šoku, nije znao šta će od sreće, bio je i zbunjen i pod emocijama. Publika ga je pozdravljala uz aplauz, a Era otvorio veliki šampanjac. Milan je skromno izjavio: “Ne znam šta da kažem, emocije rade, hvala, hvala svima”.

Uspešno je završena i ova sezona VIP velikog Brata. Čestitamo pobedniku.

Pogledajte odlomak sa finalne večeri:

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Slobodan Trkulja i Bubnjevi Balkana

Poznati etnomuzičar, multi-instrumentalista i pevač, Slobodan Trkulja, održaće 1. marta svoj treći koncert " Bubnjevi Balkana". Koncert će se održati...

Close