Knjiga “U radno vreme”

Kultura, Zabava — By on April 22, 2012 8:02 pm

Šta se dogodi kada dve sposobne poslovne žene u uzletu karijere otkriju čari zabranjene ljubavi?

Stela Bredberi i Bela Čejmbers rade za Atlantik enerdži, međunarodnu naftnu kompaniju u Londonu. Bela je zgodna samohrana majka koja je napustila studije pa je osuđena da radi kao nevidljiva asistentkinja muškarcima ni upola inteligentnim kao što je ona. Stela je dvadeset godina starija, čeka je mesto u odboru, originalna je i sposobna – njenoj karijeri i uspehu nema granica.

Iznenada, ove dve inteligentne i odmerene žene odlučuju da urade nešto nepromišljeno: upuštaju se u ljubavne afere s kolegama koje inače ne bi ni pogledale – jer šta je izazovnije od nedozvoljene ljubavi? One umeju da osvoje sve što požele, ali još ne znaju koja je cena zabranjene strasti.

Pametno, zabavno i dirljivo, U radno vreme satirično ali verno odslikava savremeni poslovni život i daje zabavan uvid u sve ono što se događa u kancelarijama “iza zatvorenih vrata”.

Staro je pravilo da posao i zabava ne idu rokom pod ruku. Hoće li dve lukave ali zaljubljene žene uspeti da pronađu recept za tu “nemoguću misiju”?

Komentari na knjigu:

- “Oštrouman i pun sjajnih zapažanja. Zabavan, istinit i zaista duhovit roman”. – Sunday Times

- “Knjiga koju morate poneti na plažu. Šaljiv, iskren, ali i razgoropađen, ovaj duhoviti roman pogađa u središte mete”. – Independent

- “Nikako nemojte propustiti ovaj duhovit i dirljiv roman o ljubavnim aferama.” – Grazia

 

Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Dan planete Zemlje
Dan planete Zemlje

  Danas se slavi međunarodni Dan planete Zemlje koji se obeležava i širom Srbije različitim manifestacijama, u cilju skretanja pažnje...

Close