Knjiga “Jacuzzi u liftu”

Kultura, Zabava — By on May 30, 2014 2:19 pm

 

Solidan seks u nesolidno građenom objektu između gradskog sekretara za komunalno-stambene poslove Spasoja i njegove ljubavnice Kristine izaziva rušenje đakuzija.

Sapunica nalazi svoj put do podzemlja, aktivira klizište i čitavi delovi grada “oživljavaju” i počinju da ugrožavaju ljudske živote. Iz poglavlja u poglavlje, sticajem suludih ali u našim uslovima tako uobičajenih okolnosti, beogradske ulice postaju kaljave reke, benzinske pumpe lete u vazduh, nestaje struja, a štampa se pita” Ko je ubio vodovod?”.

Tih dana, novine donose i naslove: “Obračun građevinskih mafija”, “Misteriozni nestanak graditelja”, “Kidnapovan šef građevinske mafije”… Sav taj “komunalni kalambur” dešava se pred očima privatne detektivke Harijete, koju su dve energične bakice angažovale da reši naivni slučaj “divlje gradnje”.

Komentari na knjigu:

Kad Mirjana Đurđević u romanu-katastrofi Jacuzzi u liftu počne sistematski da razvaljuje Beograd, moći ćete samo da se razvalite od smeha.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
rozenkvarc2
Rozenkvarc – tajna svake kombinacije

  Bledo roze nijansa kamena uklapa se u sve odevne kombinacije. Jednostavniji prsten ili narukvicu možete da nosite svakodnevno, a...

Close