Knjiga ” Noćni razgovori”

Kultura, Zabava — By on July 8, 2010 7:37 pm

Knjiga "Noćni razgovori"Petra Flint i Arlo Sevidž voleli su se kao tinejdžeri na onaj čedan, staromodan način. Nikada zaista nisu rekli jedno drugom šta osećaju.

Sada, godinama kasnije, zanesena i kreativna Petra danju je draguljar koji stvara divan, složen nakit od plemenitih metala i treperavog dragog kamenja. Ali noću, ona je mesečarka, nesposobna da potpuno miruje.

Arlo živi u Severnom Jorkširu i predaje u neobičnom internatu za dečake. Poput Petre, i on sa sobom nosi nešto zbog čega mu je noću teško da spava.

U maloj poslastičarnici jednog kišnog dana, Arlo i Petra ponovo stoje jedno pred drugim. Da li je ovo druga prilika? Zar staro zlato nije podjednako dobro kao i novo?

Ipak, da bi ljubav procvetala, moraju konačno da ostave prošlost za sobom. Prošlost koje se Petra baš i ne seća. Prošlost koju Arlo želi da zaboravi.

Komentari na knjigu:

“Zanosno osećajna drama koja će se sigurno naći na listi bestselera”. – Eve

“Neodoljiva knjiga koja se bavi svim onim što čini život: ljubavlju, seksom, vernošću i, pre svega, prijateljstvom”. – Glamour


Tags: , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Tanja Savić odložila venčanje

Pevačica Tanja Savić odložila je venčanje planirano za jesen jer želi da na svečanosti bude zgodna mlada, piše "Kurir". Ona...

Close