Knjiga “Slučajna učenica”

Kultura, Zabava — By on June 19, 2014 9:38 am

 

U životu nikada ne dobijate ono što zaslužujete već ono za šta se izborite…

sinopsOd autora romana Pitanja i odgovori, po kojem je snimljen film Milioner iz blata, dobitnik osam Oskara.

Sve u životu zavisi od nekoliko ključnih trenutaka. Ovo je jedan od njih. Sapna Sinha radi u prodavnici tehničke robe u centru Delhija. Mrzi svoj posao, ali je ambiciozna i odlučna da uspe i zna da bez njene zarade njena porodica neće moći da opstane. Ne zna, međutim, da će joj se život uskoro promeniti zauvek.

Dok jednog dana odlazi na pauzu za ručak, prilazi joj čovek koji tvrdi da je vlasnik jedne od najvećih indijskih korporacija. Kaže joj da traži naslednika svog poslovnog carstva i da je odlučio da to bude ona. Ipak, postoji sedam ispita koje ona najpre mora da položi. I onda će najveća premija postati njena.

Autor proslavljenog romana Pitanja i odgovori, po kojem je snimljen film Milioner iz blata, ovenčan brojnim Oskarima, napisao je uzbudljivu modernu bajku, punu nezaboravnih likova i neočekivanih obrta, koja nam živopisno dočarava savremenu Indiju, njenu bedu, raskoš, tugu i radost.

Komentari na knjigu:

“Svarupov pripovedački glas ima magična svojstva. Poput završne scene plesa iz Milionera iz blata i ovaj roman će vam dati krila“. – The Sunday Times

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Air Serbia
Do Rima, Atine, Beča… po promotivnim cenama

  "Er Srbija" nudi promotivne cene karata za putovanja ka 26 destinacija u Evropi, Bliskom Istoku i regionu. Karte po...

Close