Knjiga ” (Ne)savršena devojka”

Kultura, Zabava — By on August 31, 2011 2:39 pm

Knjiga Nesavršena devojkaOd autorke romana 50 načina da nađeš onog pravog.

Ljubili smo se sve dok nismo bili prinuđeni da prestanemo da bismo došli do daha, a dotad su mi usne već tako natekle da sam izgledala kao da sam se ljubakala sa žicom za ribanje sudova. Opet smo se radosno iskezili jedno drugom i osetih potrebu da kažem neku neviđenu mudrost. “Jesam li ti pomenula da sam beznadežno zaljubljena u tebe?”…

Glumica Sara Sardžent konačno je pronašla onog pravog. Ali kad napusti London i ode u Los Anđeles, Sara se odjednom iz savršene devojke, koja slatkim glasićem govori “volim te”, preobrazi u ludaču koja vrišti i baca telefone.

Odakle je sve pošlo naopako? Da li od fotografije polugole bivše devojke u pozi “izvrnutog psa” koju je Sara našla u rokovniku svog dečka? Ili možda od vrele seksi scene koju Sara snima s najzgodnijim muškarcem na svetu?

Komentari na knjigu:

Urnebesno smešna i surovo iskrena, knjiga (Ne)savršena devojka jeste priča o potrazi jedne žene za večnom ljubavlju. Ovim romanom Lusi-En Holms potvrđuje da je jedan od najboljih savremenih pisaca romantične komedije.

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Đuveč od povrća

Potrebno: 100 g zamrznutog povrća 20 gr đumbira čen belog luka struk mladog crnog luka 70 gr pirinča so biber...

Close