Knjiga “Dobri tipovi, loši tripovi i princeze Portobela”

Kultura, Zabava — By on January 15, 2010 10:25 pm

Knjiga "Dobri tipovi, loši tripovi i princeze Portobela"“To mi se veoma dopada kod tebe”, reče Sajmon. “Šta?”, upitala sam. “Tvoj stav. Veoma si samouverena. To je genijalno.”

Dobro je što ne zna šta mi se mota po glavi. Daleko od samouverenosti. Iz nekog razloga Kresida me je stvarno živcirala. Čudno. Istina je ono što je rekla Lusi: dozvolila sam Kresidi da me omalovažava. Taj samouvereni stav koji Sajmon vidi? To je čista gluma.

Nesta je upoznala savršenog dečka: zgodnog, zabavnog i preslatkog. Ali nije sve idealno – postoje i problemi. Sajmon potiče iz bogate porodice koja pripada visokoj klasi i Nesti je teško da se tome prilagodi. Tu je i Sajmonova drugarica Kresida. Ledena kraljica. Princeza Portobela.

Nesta nije od onih koji se lako predaju, pa odlučuje da mora da zadivi novo društvo. Nažalost, shvata da nije dorasla izazovu. Srećom, Lusi i Izi su tu da joj pomognu da shvati šta je to što joj je zaista važno…

Komentari na knjigu:

“Odlična, zabavna i oštroumna knjiga za tinejdžere.Publishing News

Tags: , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Poznati protivnici srpskih tenisera i teniserki na Austalian Open-u

Teniseri i teniserke iz Srbije dobili su svoje protivnike u prvom kolu Australian Open-a, koje počinje u ponedeljak 18. januara....

Close