Ivan i Marijana se ne odvajaju

Psssttt....Trač, Zabava — By on January 8, 2013 10:22 am

 

Ivan Ivanović se na Kopaoniku ne odvaja od Marijane Mićić. Voditelj većinu vremena provodi s njom iako su na istoj planini i njegova bivša žena Zorica i ćerka Staša. Ivanović je došao na Kopaonik 5. januara zajedno sa Zoricom i Stašom, ali nisu odseli na istom mestu. On je u hotelu “Grand”, bivša žena i ćerka su se smestile u vili “Anđela”, a Marijana, koja je stigla nekoliko dana ranije, boravi u “Konacima”.

Marijana, koja izbegava da se u javnosti pojavljuje sa Ivanom, nije želela da se susretnu dok je bila u kafiću. Nije mu odgovarala na poruke, ali je on dotrčao da je vidi. Koliko je bio srećan što su zajedno, pokazao je i kad je objavio njihovu fotografiju na Twitteru i ispod nje napisao: “Našao sam je”.

I Badnje veče Ivanović je, umesto s bivšom ženom i ćerkom, proveo sa Mićićkom – na Salašu 137. Tamo su zajedno dočekali i Božić, i tu fotografiju je voditelj takođe postavio na Twitter.

“Omrsio sam se”, napisao je Ivan ispod fotografije na kojoj grli Marijanu.

Voditelji svoj boravak na Kopaoniku nisu želeli da komentarišu, a ne bi nas ni čudilo da je sve provokacija za medije. Međutim, gde ima dima ima i vatre.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ramstek u sosu od pečuraka
Ramstek u sosu od pečuraka

  Potrebno: 800 gr ramsteka 250 gr šampinjona 50 ml pavlake za kuvanje 2 čena belog luka 100 ml ulja...

Close