Film ” Slatkiš i ubica”

Bioskop, Zabava — By on August 21, 2010 2:45 pm

Slatkiš i ubica-Killers filmDžen Komfelt (Ketrin Hajgl) trudi se da se oporavi od iznenadnog raskida. Uverena je da se nikada više neće zaljubiti. Međutim, tokom putovanja na francusku rivijeru, na koje je nerado otišla sa svojim roditeljima, Džen upoznaje čoveka svojih snova, očaravajućeg Spensera Adamsa (Ašton Kučer).

Tri godine kasnije, čini se da su se ostvarile sve njene želje: ona i Spenser su mladi bračni par koji živi idealan život u predgrađu. Tako bar izgleda sve dok jutro nakon Spenserovog 30. rođendana sve ne počne da leti u vazduh. I to bukvalno. Ispostavlja se da Spenser nije smatrao za shodno da kaže Džen da je nekada bio međunarodni tajni agent. Dženin svet okreće se naglavačke.

Suočena s činjenicom da je njen muž ubica, Džen je odlučna i u tome da otkrije koje još tajne Spenser krije – trudeći se usput da izbegne metke, održi ugled dobre susetke, sačuva dobre odnose s rođacima i reši velike probleme s manjkom poverenja u muža i brak.

A mislili ste da je život u predgrađu jednostavan!…

Glavne uloge: Ketrin Hajgl (Katherine Heigl), Ešton Kučer (Ashton Kutcher), Tom Selek (Tom Selleck), Ketrin O’Hara (Catherine O’Hara)

Trajanje: 100 minuta

Žanr: Komedija, akcija, triler

Pogledajte odlomak iz filma:

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Stoja i Seka u sukobu!

Seka Aleksić nedavno je prozvala svoju koleginicu Stoju, pa je ova sada rešila da joj se revanšira. Najpre je na...

Close