Film ” Jedi, moli, voli”

Bioskop, Zabava — By on November 2, 2010 8:13 pm

Film "Jedi, moli, voli"Liz Gilbert (Džulija Roberts) imala je sve o čemu bi trebalo da sanja jedna moderna žena – supruga, kuću, uspešnu karijeru, ali poput toliko drugih, ona se izgubila, zbunjena je i traga za nečim što zaista želi od života.

Sveže razvedena i na raskrsnici, Gilbertova iskoračuje iz bezbedne zone, rizikujući sve kako bi promenila život. Kreće na put oko sveta koji postaje i put samootkrivanja. Na svojim putovanjima ona otkriva istinsko zadovoljstvo hrane jedući u Italiji, snagu molitve u Indiji i, konačno, unutrašnji mir i ravnotežu prave ljubavi na Baliju.

Zasnovan na memoarima Elizabet Gilbert, film “Jedi, moli, voli” dokazuje da zaista postoji više načina da se oslobodite i vidite svet.

Glavne uloge: Džulija Roberts (Julia Roberts), Havijer Bardem (Javier Bardem), Bili Krudup (Billy Crudup), Viola Dejvis (Viola Davis), Džems Franko (James Franco), Ričard Dženkins (Richard Jenkins)

Trajanje: 133 minuta

Žanr: Drama, romansa

Pogledajte odlomak iz filma:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Ceca i Vlada ponovo zajedno?

Popularna srpska pevačica Ceca Ražnatović provela je noć između subote i nedelje u beogradskom klubu "Rič" u društvu mlađanog manekena...

Close