Stoja i Seka u sukobu!

Aktuelno, Psssttt....Trač, Zabava — By on August 21, 2010 2:14 pm

Seka Aleksić

Seka Aleksić

Seka Aleksić nedavno je prozvala svoju koleginicu Stoju, pa je ova sada rešila da joj se revanšira. Najpre je na svom Facebook profilu napisala sledeće:

“Seka je volela da vrši nuždu isključivo u kukuruzu”.

Samo nekoliko dana pre toga, Seka je dala sledeću izjavu: “Opšte je poznato da, kad Stoji zatreba malo medijskog prostora, pokušava da ga dobije preko mojih leđa. Kad prozove zvezdu, odmah dobije sliku i bar malo teksta u novinama. Molim vas, dajte ženi bar pola strane u Kuriru da ne mora da se spušta toliko nisko”.

Stoja

Stoja

Ubrzo je usledio i odgovor druge strane:

“Sva sreća pa se ovde nikako ne radi o nekoj tamo kvazipevaljki koja je potekla sa ko zna kog brda, koja se vukla po šatorima i zadnjim sedištima automobila muzičara i koja je volela da vrši nuždu isključivo u kukuruzu, pa da ne razume da nikakve insinuacije nije bilo i da se breca zbog toga. Takve, koje su primećivali prvo nosem pa tek onda okom, bi možda i mogle da se bave prepucavanjima upravo iz razloga svog ličnog neispunjenja, praznine i zlobe”, rekla je Stoja za “Kurir”.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kir Royale

Potrebno: šampanjac Chanbord, ili bilo koji liker od malina Priprema: U ohlađenu čašu za šampanjac, sipati 1/5 čaše chanborda ili...

Close