Ceca i Vlada ponovo zajedno?

Aktuelno, Psssttt....Trač, Zabava — By on November 2, 2010 7:43 pm
Ceca

Ceca

Popularna srpska pevačica Ceca Ražnatović provela je noć između subote i nedelje u beogradskom klubu “Rič” u društvu mlađanog manekena Vlade Vuksanovića, s kojim je svojevremeno bila u ljubavnoj vezi.

Iako je njihovo zajedničko pojavljivanje na javnom mestu izazvalo veliku pažnju svih koji su se te noći zatekli u lokalu, oni su se trudili da na to ne obraćaju pažnju već su vreme proveli razgovarajući.

“Posle revije izašli smo u grad Sani Armani, Adriana Čortan, Saša Vidić, Boško Jakovljević, Vlada i ja. Bili smo u nekoliko klubova i nigde se nismo dugo zadržavali. Vlada i ja smo dobri drugovi, a te večeri smo dosta pričali i o mom novom spotu, u kojem će imati glavnu mušku ulogu. Mi smo, inače, u kontaktu i to nije ništa novo, družimo se kao sav normalan svet. Znam da će zbog ovoga krenuti mnoge insinuacije, ali za njih, zaista, u ovom slučaju nema mesta”, rekla je Ceca za “Alo!”.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Farma 3: Baki želi da napusti imanje

Densera Bakija B3 ponovni ulazak pevačice Katarine Živković na imanje u Lisoviću toliko je poremetio da je odjednom odlučio da...

Close