Film ” It’s Complicated”

Bioskop, Zabava — By on January 29, 2010 10:23 pm

Film Its ComplicatedMeryl Streep se razvela od Aleca Baldwina, ali opet započinje aferu s njim iako je on sada oženjen, a u Meryl je zaljubljen razvedeni Steve Martin. Previše složeno?

Jane Adler (Meryl Streep) je majka troje odrasle dece, vlasnica uspešne pekare/restorana u Santa Barbari. Deset godina nakon razvoda još uvek ima prijateljski odnos sa svojim bivšim suprugom, advokatom Jakeom (Alec Baldwin). Međutim, kada Jane i Jake zbog proslave diplome njihovog sina otputuju izvan grada, situacija postaje složena.

Nedužni zajednički obrok vodi do nekoliko boca vina, što dovedi do večeri ispunjene smehom i sećanjima na njihov 19-godišnji brak…i na koncu do impulzivne afere. S obzirom na to da je Jake oženjen puno mlađom Agness (Lake Bell), Jane je sada, koliko god to zvučalo neverovatno, druga žena.

Usred ove obnovljene romanse uhvaćen je Adam (Steve Martin), arhitekta koji radi na obnovi Janeine kuhinje. Jane se počinje sviđati (takođe razvedenom) Adamu, ali on ubrzo shvata da je postao deo neobičnog ljubavnog trougla. Trebaju li Jane i Jake nastaviti živeti odvojeno ili su s vremenom shvatili da su zapravo bolji zajedno nego odvojeni? To je… složeno pitanje!

Glavne uloge: Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski, Lake Bell

Trajanje: 120 minuta

Žanr: komedija, romantičan film

Pogledajte odlomak iz filma:

Tags: , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
U Madlenianumu ponovo predstava ” Frida Kalo”

Predstava "Frida Kalo" Sanje Domazet, u režiji Ivane Vujić, nakon pauze opet će se naći na repertoaru Opera teatra "Madlenianum"...

Close