Film ” Iron man 2 “

Bioskop, Zabava — By on May 2, 2010 3:45 pm

Film Iron man 2Sad kada je svet svestan da je pronalazač milijarder u stvari Iron man, Toni će pokušati da iskoristi povlastice odela Iron man-a tako što će obnoviti ekstravagantni Stark ekspo svog pokojnog oca, izložbu humanitarnih inovacija inspirisanih tehnologijom.

Dok američka vlada insistira da Toni preda revolucionarno oružje vojsci, Ivan Vanko (Miki Rurk), misteriozna figura iz prošlosti porodice Stark, planira da uništi Tonija otkrivajući sopstveno oružje razorne moći, koje je zasnovano na Starkovoj tehnologiji.

Opterećen problemima na svim poljima, dok se u isto vreme suočava i s ličnim demonima, Toni ne može ništa drugo osim da pozove svoje saveznike – stare i nove – da mu pomognu da se suoči s udruženim silama koje prete da unište njega i čitavo čovečanstvo.

Glavne uloge: Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr.), Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), Don Čidl (Don Cheadle), Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Sem Rokvel (Sam Rockwell), Miki Rurk (Mickey Rourke), Semjuel L. Džekson (Samuel L. Jackson), Pol Betani (Paul Bettany)

Trajanje: 124 minuta

Žanr: Akcija, naučna fantastika

Pogledajte odlomak iz filma:

Tags: , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Farma: Nemanja je opet gazda!

Izbačeni farmer Dejan Stanković ostavio je oproštajno pismo u kojem je za ovonedeljnog gazdu imenovao Nemanju Stevanovića. Tako je Nemanja...

Close