Film ” Alisa u Zemlji čuda”

Bioskop, Zabava — By on April 24, 2010 3:10 pm

Film Alisa u Zemlji čudaŽivot 19-godišnje Alise Kingsli (Mia Vašikovska) uskoro će dobiti neočekivan obrt. Zaprošena od strane Hejmiša, dostojanstvenog, ali dosadnog sina lorda i ledi Askot, u toku viktorijanske zabave koja je organozovana u njenu čast, Alisa će pobeći bez objašnjenja za zecom u mantilu i s džepnim satom, koga je ugledala kako pretrčava dvorište.

Prateći Belog Zeca (glas mu je pozajmio Majkl Šin) preko livade, Alisa će ga videti kako nestaje u zečjoj rupi i iznenada će upasti unutra za njim. Padaće kroz čudan prolaz nalik nekom iz sna pre nego što se nađe u okruglom hodniku s mnogo vrata. Nakon malo mučenja oko bočice pod nazivom “Popij me”, čiji je sastav smanjuje, i torte na kojoj piše “Pojedi me”, koja je povećava, Alisa će uspeti da nađe način da prođe kroz vrata i uđe u čudesni svet koji njegovi stanovnici znaju pod imenom Podzemlja.

Tamo upoznaje sijaset neverovatnih likova, od razmetljivog puha, preko Ludog Šeširdžije, koji ima česte promene raspoloženja (Džoni Dep), Mačka Kezala, koji se stalno cereka (Stiven Fraj), gusenice Absaloma, koji puši na muštiklu (Alen Rikmen), jezive Bele Kraljice (En Hatavej) do njene pakosne starije sestre, Kraljice Srca (Helena Bonam Karter), mrzovoljne vladarke Podzemlje.

Glavne uloge: Džoni Dep (Johnny Depp), Mia Vašikovska (Mia Wasikowska), En Hatavej (Anne Hathaway), Helena Bonam Karter (Helena Bonham Carter), Krispin Glover (Crispin Glover)

Trajanje: 108 minuta

Žanr: 3 D fantazija, avantura

Pogledajte odlomak iz filma:

Tags: , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Farma: U duelu Miloš i Biljana

Nastavljaju se nova dešavanja na Farmi. Miloš Bojanić je ubedljivo izglasan za prvog duelistu od strane ostalih farmera. On je...

Close