Ceca mobilisala sve muškarce iz svoje kuće!

Psssttt....Trač, Zabava — By on May 19, 2014 11:07 am

 

Svetlana Ražnatović mobilisala je muškarce iz svoje kuće kako bi pomogli unesrećenim ljudima koji su tokom proteklih nekoliko dana izgubili sve što su imali u životu.

Kako “Alo!” saznaje, pevačica saoseća sa svojim narodom i noćima ne spava, a prvi korak koji je načinila jeste to da je pre dva dana sela sa muškim članovima svoje porodice i odlučili su da svi krenu u borbu protiv poplava.

Prema rečima izvora bliskog porodici Ražnatović, Šabac i ostale ugrožene gradove branili su pripadnici Cecinog obezbeđenja, njen vozač, pevačicin zet, fudbaler Predrag Ocokoljić, kao i brat od ujaka Milan Marinković, koji se zbog vanrednog stanja u Srbiji vratio sa Kipra.

Inače, Ceca konstantno putem svog twitter naloga apeluje na pomoć, posebno ljudima koji se nalaze u dijaspori.

Takođe, Ceca sutra donira 10.000 evra. Kako saznaju „Alo!“ novine, Ražnatovićeva će sutra donirati i 1.200.000 dinara. Ona se odlučila na novčani prilog kako bi država mogla da kupi i one stvari koje građani tokom proteklih dana nisu uspeli ili mogli da donesu u prostorije Crvenog krsta.

Pevačica će novac na žiro račun uplatiti već u toku prepodneva kako bi nadležne institucije mogle odmah da ga iskoriste.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
tart sa jagodama
Tart sa jagodama

  Potrebno: Za testo: 150 gr brašna 1/2 kašike rendane kore limuna 60 gr šećera 1 kesica vanilin šećera 80...

Close