Ceca ostaje bez dela kuće?

Aktuelno, Psssttt....Trač, Vesti, Zabava — By on October 26, 2011 4:11 pm
Svetlana Ražnatović

Svetlana Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uskoro bi mogla da ostane bez dela svoje kuće u Ulici Ljutice Bogdana, jer je pravosnažnim rešenjem Prvog osnovnog suda u Beogradu naložena prodaja prve etaže od oko 140 kvadrata radi namirenja duga Vojislavu Đurkoviću iz Bijeljine, rečeno je danas u tom sudu.

Ta kuća je već pod hipotekom koja je upisana kao garancija da će Ražnatovićeva državi uplatiti iznos od milion evra, na koji je osuđena zbog malverzacija sa prodajom fudbalera FK Obilić.

“Vojislav Đurković je predlog za izvršenje podneo na osnovu izvršne isprave, odnosno pravosnažne sudske presude bivšeg Drugog opštinskog suda u Beogradu, prema kojoj mu Ražnatovićeva duguje 116.063 evra, plus kamate i sudske troškove”, rekla je Tanjugu portarol Prvog osnovnog suda Gordana Vuković.

Sud je doneo rešenje o izvršenju na nepokretnosti na koje se Ražnatovićeva nije žalila, pa je ono postalo pravosnažno, navela je Vukovićeva. Ona je dodala da je u toku je veštačenje vrednosti dela nepokretnosti koji je predviđen za prodaju, posle čega sud donosi zaključak kojim utvrđuje tržišnu vrednost nepokretnosti, na koji dužnik nema pravo žalbe.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Punjeni pohovani som

Potrebno: 300 gr fileta soma 100 gr kačkavalja 50 gr šunkarice jaje kašičica i po biljnog začina 100 gr prezli 100...

Close