Zašto Ašton Kučer ne voli Dan zaljubljenih?

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on February 5, 2010 11:55 am

Ašton Kučer i Demi Mur

Ašton Kučer i Demi Mur

Ašton Kučer igra u filmu pod nazivom “Valentine’s Day” i posvećen je u potpunosti svojoj ženi Demi Mur, ali ovaj poznati glumac nikako ne voli ovaj praznik.

“Mrzim Dan zaljubljenih. Ne podnosim ga”, izjavio je Kučer za jedan časopis. Ali Ašton ne voli ovaj dan zato što nije romantična duša, već zato što smatra da bi nečija ljubav trebala da bude iskazana tokom čitave godine.

” Mislim da bi svaki dan trebao da bude dan ispunjen romantikom. Mislim da bismo trebali slaviti ljubav 364 dana tokom godine. Onda, na Dan zaljubljenih bismo trebali reći svima koje ne volimo da ne možemo da ih podnesemo. Onda bismo imali jedan dan “mržnje” i 364 dana ljubavi”, kaže šaljivo Ašton.

Ove godine Demi i on će Dan zaljubljenih obeležiti humanim delom.

“Ovog puta smo se Demi i ja dogovorili da umesto da učinimo neku veliku stvar za sebe , proslavimo ovaj dan deleći ljubav sa drugim ljudima”, kaže Ašton.

“Osnovali smo našu fondaciju, DNA fondaciju, u ponedeljak, kako bismo pomogli žrtvama trgovine ljudima-imamu ovu grupu u Njujorku, Gems devojke…koje nemaju nekog sa kim bi mogle biti na Dan zaljubljenih. Tako da ćemo Demi i ja poslati cveće ovim devojkama, što više možemo, i na taj način svi zajedno budemo deo tog dana” izjavio je Kučer.

A mi kažemo, plemenito od vas Ašton i Demi, svaka čast!

Tags: , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Krastavac je zdrav

Ako mislite da u krastavcu ima samo vode i malo vitamina, u velikoj ste zabludi. To što u krastavcu ima...

Close