Demi Mur stigla u Beograd

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on July 30, 2017 4:42 pm

 

Demi MurBeograd je ovih dana prava svetska prestonica. U Srbiju je stigla poznata glumica Džulija Roberts, ali i njena koleginica Demi Mur.

I dok u glavnom gradu Srbije vešto izbegava paparace, mnogi ne znaju da Demi krije tešku sudbinu, ali i brojne probleme od kojih se jedva izlečila.

Iako na prvi pogled možda tako izgleda, slavnoj glumici život nije bio “med i mleko”.

Demi Mur imala je teško detinjstvo, koje je obeležio njen loš odnos sa majkom. Međutim, ni kada je došla u tinejdžerske godine, nije se mnogo toga promenilo. Sa samo 17 godina udala se za muzičara Fredija Mura, od koga se razvela nakon 4 godine braka, da bi nakon toga uplovila u brak sa glumcem Brusom Vilisom, sa kojim je dobila 3 ćerke – Ramer, Skaut i Talulu.

Posle Vilisa, usledio je i treći razvod – od Eštona Kučera, koji ju je potpuno dotukao. Demi je pala u depresiju i utehu pronašla u opijatima, a početkom 2012. godine hitno je hospitalizovana. Iako su svi tvrdili da je uzrok tome bio stres, Demi se navodno predozirala. Njen portparol je tada izjavio da će “glumica potražiti profesionalnu pomoć zbog iscrpljenosti”, ali je samo mesec dana kasnije prijavljena u centar za odvikavanje od alkohola i droga u Sandanseu, u ustanovu u kojoj na rehabilitaciju dolaze slavne ličnosti.

Borba sa zavisnošću i poremećajima u ishrani uticala je i na njen odnos sa ćerkama, koje su veoma teško podnele razvod roditelja. Iako su se i Brus i Demi trudili da ih zaštite od pritiska javnosti, to im često nije polazilo za rukom.

 

Tags: , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
lek_za_slomljeno_srce-ana_bel
Knjiga “Lek za slomljeno srce”

  Prava ljubav je na samo deset koraka od Abi. Urnebesna nova romantična komedija za ljubitelje knjiga Sećaš me se?...

Close