Suđenje Ceci Ražnatović odloženo za 26. decembar

Aktuelno, Najsvežije vesti, Srbija i region, Vesti — By on November 24, 2011 1:17 pm

Ceca

Ceca

Suđenje pevačici Svetlani Ceci Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću, zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema direktoru FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu za 26. decembar, jer Ocokoljić nije primio optužnicu.

Sudija Danijela Koš usvojila je molbu Ocokoljića da njemu i njegovom braniocu Miši Petrovskom ostavi vreme za upoznavanje sa optužnicom koja im je danas uručena i da pripreme odbranu, pa je odložila suđenje.

Oštećeni Olarević nije danas došao u sud, jer je, prema rečima njegovog punomoćnika Borisa Pavlovića, bolestan.

Njegova supruga Snežana Olarević, koja treba da svedoči u ovom procesu, odlukom sudije Danijele Koš kažnjena je sa 50.000 dinara jer, takođe, nije došla na suđenje, iako je uredno pozvana.

Sudija Koš je odbila predlog branioca Ražnatovićeve advokata Gorana Petronijevića da se suđenje odloži do marta, pošto 22. februara njoj ističe kazna kućnog zatvora.

Ovo suđenje pratilo je veliki broj novinara ne samo hronike, nego i iz estradnih rubrika.

Ražnatovićeva je iz kućnog zatvora u sud došla u pratnji dva advokata, Petronijevića i Dragana Hrgovića, kao i nekoliko članova obezbeđenja. Iako je prvi put od juna napustila kućni zatvor, u sud je došla vidno nasmejana i raspoložena.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, pevačici i Ocokoljiću se na teret stavlja da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK “Mladi proleter”, grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Olareviću, direktoru kluba.

Prema navodima optužnog predloga, Ražnatovićeva i njen zet su tog dana došli do upravne zgrade FK “Mladi proleter” i pozvali Olarevića da izađe napolje, a kada je on to uradio, folk pevačica je počela da ga vređa, oslovljavajući ga pogrdnim imenima.

Posle verbalnog napada Ražnatovićeve, Ocokoljić je fizički nasrnuo na direktora “Mladog proletera”, udarivši ga pesnicom u desnu stranu lica.

Olarević je protiv Ražnatovićeve i Ocokoljića podneo pa povukao krivičnu prijavu zbog napada, ali je tužilaštvo ipak odlučilo da goni folk pevačicu i njenog zeta.

Ražnatovićeva služi kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dela novca od transfera fudbalera FK “Obilić” u inostrane klubove dok je bila predsednik tog kluba 2000. godine.

Preko elektronske narukvice koju ima na nozi, pripadnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, vrše kontrolu da li Ražnatovićeva poštuje zabranu napuštanja kuće elektronskim monitoringom.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Haris Džinović u Sava centru 25. decembra

Nakon nastupa sa španskom divom Monserat Kabalje, Haris Džinović će 25. decembra održati solistički koncert u Sava centru. Legendarni pevač...

Close