Sex and the City: Kim Katral i Sara Džesika Parker opet u svađi

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Psssttt....Trač, Zabava — By on May 4, 2010 2:00 pm

Prijateljice iz ” Seks i grada”, Kim Katral i Sara Džesika Parker ponovno su se posvađale, i to ovog puta zbog spornog dela u  ugovoru.

Klauzula, koju je u ugovor stavila Sara Džesika Parker, kao jedan od producenata, nalaže kako svako kome se omakne da deo sadržaja filma slučajno ili namerno dospe u javnost, mora da plati do 2,5 miliona dolara kazne. Na takvu odluku glumica je  došla jer smatra kako će jedino ako radnja ostane u strogoj tajnosti novi nastavak “Seksa i grada” napuniti bioskopske blagajne.

Kim Katral i Sara Džesika Parker

Kim Katral i Sara Džesika Parker

Prva koja se ogrešila o propise bila je upravo Kim Katral koja nije pazila ko je sluša tokom čitanja scenarija, pa su detalji radnje novog nastavka hit filma procureli u medije. Shvativši kako bi zbog svoje nepažnje trebala iskeširati poveću svotu novca, Kim se razbesnila i klauzulu nazvala ludom, usput potkačivši i koleginicu.

“Strah me da nosim scenario sa sobom, bojim se za vlastiti život zbog potpisivanja ugovora”, ironično je kazala Kim američkim medijima.

U svakom slučaju, sumnjamo da će ovaj događaj umanjiti uspeh drugog dela filma ” Seks i grad”.

Tags: , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Čovek obučen kao Spiderman hvata lopove! (video)

Na internetu se pojavio snimak muškarca obučenog u kostim Spiderman-a, kako hvata lopova u prodavnici stripova. Želja da bude superheroj...

Close