Film ” Seks i grad 2”

Aktuelno, Bioskop, Zabava — By on June 5, 2010 6:15 pm

Seks i grad 2Zabava, prijateljstvo, moda: ” Seks i grad 2″ ponovo donosi sve to i još više, dok Keri, Samanta, Šarlot i Miranda vode svoje užurbane živote i ljubavi u nastavku koji prosto sija.

Šta se dešava pošto kažete “da”? Život je sve ono što su dame ikada želele, ali to ne bi bio “Seks i grad” da život ne krije još neka iznenađenja.

Ovog puta u vidu glamurozne, suncem okupane avanture koja odnosi devojke iz Njujorka na jedno od najluksuznijih, najegzotičnijih i najživljih mesta na zemlji, gde se nešto tajanstveno krije iza svakog ugla. To je bekstvo koje dolazi baš u pravom trenutku za četiri prijateljice, koje će se naći u tradicionalnim ulogama u braku, majčinstvu itd. – i borbi protiv svega toga.

Na kraju krajeva, ponekad prosto morate da pobegnete nekud s devojkama…

Glavne uloge: Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), Kristin Dejvis (Kristin Davis), Sintija Nikson (Cynthia Nixon), Kim Katral (Kim Cattrall), Kris Not (Chris Noth), Dejvid Ajgenberg (David Eigenberg), Evan Hendler (Evan Handler), Mario Kantone (Mario Cantone), Vili Garson (Willie Garson)

Trajanje: 146 minuta

Žanr: Romansa, komedija, drama

Pogledajte odlomak iz filma:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Kjoto – carski grad u Japanu

Bivša, druga po redu (posle Nare), prestonica Japana danas je najzanimljiviji, najprivlačniji, najposećeniji grad ove zemlje, centar stranog (ali i...

Close