Održavanje premijere filma ” Kao rani mraz”

Kultura, Najsvežije vesti, Zabava — By on April 15, 2010 2:00 pm

Premijera filma poznatog domaćeg kantautora Đorđa Balaševića “Kao rani mraz” biće održana 19. aprila u Novom Sadu i 20. aprila u Beogradu, najavio je Balašević, koji je i reditelj tog filma.

Balašević je u Novom Sadu rekao da je “Kao rani mraz” pre svega ljubavni film, namenjen onima koji su voleli njegovu čuvenu pesmu “Priča o Vasi Ladačkom”. Tu pesmu Balašević je snimio dok je nastupao kao frontmen grupe “Rani mraz”.

Deo ekipe na snimanju filma " Kao rani mraz"

Deo ekipe na snimanju filma " Kao rani mraz"

Pokrajinski sekretar za kulturu Milorad Đurić rekao je da su svi Vojvođani pomalo dužnici Balaševiću, jer je on “jedna velika pohvala Vojvodini”. “Balašević je oslikao duh vremena i prostora, ali kroz njegove pesme su protkani i univerzalni principi”, kazao je Đurić.

U filmu jednu od muzičkih numera odsvirao je i rumunski virtuoz na panovoj fruli George Zamfir, a u jednoj muzičkoj numeri učestvovala je i mađarska pevačica Marta Šebešćen, koja je svetsku slavu stekla pesmom “Serelem” za film “Engleski pacijent”.

U filmu igraju Vojin Ćetković, Danijel Kovačević, Rade Šerbedžija, Mustafa Nadarević, kao i ekipa mladih glumaca.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Sunčane naočare: Gucci

Sa dolaskom proleća možda jeste pravo vreme da razmislite o kvalitetnim sunčanim naočarima. Sunčane naočare nisu isključivo samo odličan modni...

Close