MTV nagrade u znaku Lady Gage

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti — By on August 4, 2010 6:08 am
Lady Gaga

Lady Gaga

Ovogodišnje MTV video muzičke nagrade ponovo u znaku Lady Gage. Ovog puta je pevačica uspela da obori rekord – nominovana je u čak 13 kategorija.

Stefani Džermanota nominovana je za video godine, najbolji pop video, najbolji video ženskog izvođača, najbolji dance video, a onda ponovo i za video godine, čime je postala jedini izvođač u istoriji dodele MTV nagrada koji je iste godine nominovan dva puta za istu kategoriju.

Pesme kojima će se boriti protiv sebe same, a onda i ostalih su “Bad romance” i duetska pesma sa Bijonse “Telephone”.

Po broju nominacija sledi je Eminem (osam), između ostalog u kategorijama za najbolji video – za pesmu “I’m not afraid”, najboljeg muškog izvođača i najbolji hiphop video, dok su ostali nominovani u kategoriji video godine – Florence and the Machine (“Dog Days Are Over”), 30 Seconds to Mars (“Kings and Queens”) i B.o.B feat. Hejli Vilijams (“Airplanes”).

Svi obožavatelji mogu da glasaju za omiljenog izvođača, odnosno video godine, do 12. septembra kada će biti poznati pobednici.

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Horoskop za avgust 2010. godine

OVAN Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih...

Close