Lady Gaga osvojila četiri MTV nagrade

Muzika, Zabava — By on November 7, 2011 1:02 pm
Lady Gaga

Lady Gaga

Globalna superzvezda Lady Gaga sinoć je u Belfastu potvrdila svoj status prve dame popa na 18. po redu dodeli MTV EMA 2011 nagrada, osvajanjem četiri nagrade na događaju koji je okupio sve svetske zvezde u Odisej areni u glavnom gradu Severne Irske.

Ona je trijumfovala u kategorijama Najbolji ženski izvođač (Best Female), Najbolja pesma (Best Song) i Najbolji spot (Best Video), kao i u kategoriji Najveći fanovi (Biggest Fan) – potpuno novoj nagradi koja slavi umetnike sa najvernijim obožavaocima.

Džastin Biber proglašen je za pop i muškog izvođača, Eminem za najboljeg hiphopera, dok Keti Peri ima najbolji živi nastup.

Bend Džereda Litoa 30 Seconds To Mars dobio je MTV EMA nagrade za najboljeg alternativnog izvođača i najbolji “World stage” nastup, a Bruno Mars za “Best push” i najboljeg novog umetnika. Globalno priznanje “World act” dodeljeno je bendu BIGBANG iz Koreje.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Salata sa jajima i cveklom

Potrebno: 5 jaja 200 gr cvekle 200 ml pavlake so Priprema: Cveklu narendajte i pomešajte s pavlakom. Na tanjir servirajte...

Close