Mis sveta je devojka iz Venecule

Aktuelno, Hollywood i svet, Najsvežije vesti, Vesti, Zabava — By on November 7, 2011 11:30 am
Mis sveta - Ivian Lunasol Sarkos Kolmenares

Mis sveta - Ivian Lunasol Sarkos Kolmenares

Devojka iz Venecuele, Ivian Lunasol Sarkos Kolmenares, zvanično je najlepša žena na svetu. Ova dvadesetjednogodišnja lepotica pobedila je u Londonu na izboru za mis, i samo potvrdila dominaciju latino devojaka u izborima za mis.

Naša predstavnica, Milica Tepavac zauzela je prema zvaničnim glasovima 23 mesto po lepoti, daleko ispred devojaka iz okolnih zemalja, a zanimljivo je da je mis Hrvatske podelila poslednje mesto sa lepoticom iz Austrije.

Druga pratilja je Portorikanka, a prva je Filipanka koja je imala najveću podršku u dvorani “Erls Court” u Londonu gde je održana svečana ceremonija.

Pobednica je službenica u jednoj medijskoj kući u Venecueli. Ima 12 braće i sestra a kaže da joj je plan da više pomaže deci, naročito sad kada ima krunu.

Inače, ovo je takmičenje na kom se prijavio rekordni broj zemalja, pa su se tako u Londonu okupile čak 122 lepotice iz celog sveta. Ovo je 60. put da se održava izbor za mis sveta, tačno pola veka nakon što je takmičenje održano u britanskoj prestonici.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
JAT: Niže cene karata do 14. novembra

Nacionalna aviokompanija "Jat Airways" organizovala je novu akciju prodaje karata po nižim cenama, koja će trajati do 14. novembra. Putnici...

Close