Princeza Kejt rodila sina!

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on July 22, 2013 8:03 pm

 

Vojvotkinja od Kembridža porodila se danas oko 17.24 časova u bolnici “Saint Mary’s” u Londonu, i na svet donela dečaka.

Kensington palata je izdala dugo čekano saopštenje – rodio se sin princa Vilijama i princeze Kejt. Veliki broj ljudi je radosno dočekalo vest o rođenju bebe.

Sada se takođe očekuje da vest bude prikazana na raskošnom štafelaju u predvorju Bakingemske palate u skladu sa tradicijom.

Bilten, potpisan od ključnog medicinskog osoblja, preuzet je od strane kraljevskog pomoćnika iz “Saint Mary’s” bolnice u delu Londona po nazivu Paddington (zapadni London) i odnet je u palatu pod policijskom pratnjom .

U saopštenju se navodi da je vojvoda od Kembridža bio prisutan na porođaju.

“Kraljica, Vojvoda od Edinburga, princ od Velsa, vojvotkinja od Kornvola, princ Hari i članovi obe porodice su obavešteni i oduševljeni vestima”, rekao je predstavnik kraljevske porodice.

“Njeno Kraljevsko Visočanstvo i dete su dobro i ostaće u bolnici preko noći”, naveo je predstavnik.

U svečanom biltenu ispred Bakingemske palate se navodi sledeće: “Vojvotkinja od Kembridža porodila se danas u 16.24 časova (po londonskom vremenu) i na svet donela dečaka. Oboje, i mama i beba se osećaju dobro”.

Čestitamo!

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Jovana i Željko
Željko Joksimović i Jovana uživaju na Mikonosu (foto)

  Pevač Željko Joksimović i njegova lepša polovina, supruga Jovana provode odmor na Mikonosu, jednom od najlepših grčkih ostrva. Željko...

Close