Uprkos problemima Marko i Adrijana doneli zajedničku odluku

Aktuelno, Hollywood i svet, Vesti — By on May 25, 2014 4:22 pm

 

Bez obzira što su najavili da se razvode, Adrijanu Limu i Marka Jarića zbližila je nesreća koja je zadesila Srbiju pre nedelju dana. Njih dvoje će uskoro u Njujorku organizovati donatorsku večeru kojoj će prisustvovati brojne svetske zvezde!

“Adrijana je odlučila da u Njujorku organizuje donatorsko veče za pomoć Srbiji. Ona je pozvala Marka da joj pomogne i dovede poznate ličnosti sa kojima se druži, kako bi učestvovalo što više svetskih zvezda iz različitih sfera javnog života, kao i bogatih biznismena. Takođe su se dogovorili da zajedno poklone novac”, navodi izvor blizak brazilskoj manekenki i dodaje da su se Marko i ona nedavno prvi put videli nakon dužeg perioda razdvojenosti, piše Nadlanu.com.

Oni se nisu videli od kada su najavili razvod do pre nekoliko dana. Adrijana je bila na festivalu u Kanu, a Jarić u Beogradu.

U međuvremenu, košarkaš se iz Beograda vratio u njihov porodični dom u Majamiju, gde je uživao sa ćerkicama, a sada je tamo stigla i manekenka.

Razdvojenost, ali i to što su dobar tim kada je reč o organizovanju pomoći za Srbiju motivisali su ih da ponovo razmisle o svom odnosu i braku daju novu šansu, zaključio je jedan od prijatelja poznatog para.

(Blic)

 

Tags: , , , , , , , , , ,

0 Komentara

Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite komentar


Read previous post:
Royal revolution - Katy Perry
Ženski parfemi – Katy Perry: Royal Revolution

  Katy Perry lansira svoj treći po redu parfem koji je proizašao iz saradnje sa kompanijom Coty. Nakon Killer Queen...

Close